Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Memet  Özhan'ı Ziyaret

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Memet ÖZHAN; Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Seval UYANIK, TTO ekibinden Öğr. Gör. Esef KILINÇ ve Öğr. Gör. Melek DEMİR, Çevre Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Yavuz DEMİRCİ tarafından Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında ziyaret edilmiştir. Ziyaret esnasında Skip Navigation LinksGAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden İsmail TURANOĞLU ve İpek Yolu Kalkınma Ajansından Yavuz TURAN birimlerinin proje teşvikleri hakkında bilgiler aktarmışlardır.

Ayrıca ziyarette OSB'nin sorun olarak belirttiği atık su arıtma tesisinin koku probleminin çözümüne yönelik üniversitemiz Çevre Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Yavuz DEMİRCİ ile OSB Müdürü Memet  ÖZHAN bir araya getirildi. Doç. Dr. Yavuz DEMİRCİ; OSB ye verebileceği danışmalık hakkında bilgiler verildikten sonra ADYÜ TTO ile ortak yapabileceği işbirlikleri ve yeni çalışma planlarının yapılması hakkında konuşulmuştur.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.